Направено е много ценно разкритие, което ще занимава специалистите още дълго

...
Направено е много ценно разкритие, което ще занимава специалистите още дълго
Коментари Харесай

Много хора са в шок! Разкриха тайните сеанси на Ванга

Направено е доста скъпо разобличаване, което ще занимава специалистите още дълго време.

Тайните записи на Ванга, които бяха открити през юни т.г. от Държавна организация " Архиви ", към този момент са разчетени. Уникалната находка, която разсъни любознанието на мнозина, е от тогавашния Институт по сугестология в София.
-->
" Изключително забавно е това, което намерихме! Вълнуваме се, тъй като към момента не знаем какви тъкмо предсказания има на сеансите, само че доста скоро ще разберем, когато ги цифровизираме през есента ", съобщи преди три месеца шефът на Държавна организация " Архиви " доцент доктор Михаил Груев.

Както бе дадено, група експерти се събраха и цифровизираха фонозаписите. Надеждите бяха да се чуят значими пророчества, както и потребни за проучване тематики. Противно на упованията обаче записите се оказаха неточни и накъсани. " Въпреки усложненията, през които мина екипът ни, въпреки всичко успяхме да чуем 90% от сеансите.

За страдание, се оказа, че няма никакво знамение. За сметка на това са записани частни лица, които са си споделяли болката пред Ванга, и тя им е казвала какво да вършат ", разкри пред вестника Снежана Владимирова от Държавната организация.

По думите й съгласно чиновниците мистичните записи са направени с избрана цел от Института по сугестология, с цел да запечатат житейските събития на елементарни хора, които са се докоснали до баба Ванга.

" Реално даже не се знае кои са тези хора, тъй като няма съответни имена и няма по какъв начин да ги проследим, с цел да намерим някаква връзка сред тях.

Но все пак сме удовлетворени, тъй като се чува достоверният глас на Ванга, както и методът на нейната работа ", споделя Владимирова.По думите й това е доста забавно и може да се изследва в допълнение, защото няма отговор на въпроса за неповторимите благоприятни условия на пророчицата.

Единствено в случай че къщата й в Петрич можеше да приказва, тя евентуално щеше да разкрие тайната на нейната заложба. Години наред учени отблизо и надалеч вършат там безуспешни опити да обяснят по какъв начин Ванга предсказва бъдещето, приказва с мъртвите и лекува.

Изследователите имат концепция разчетените записи да бъдат употребявани за филм или даже сериал, В него ще се споделя за предсказанията, които Ванга е правела на елементарни хора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР